byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

AR Lenoble Brut Nature NV Champagne

90 Point - Wine Enthusiast: "With zero grams of residual sugar, this is wine is as dry as it gets, relying on the ripe fruit to balance the intense acidity. Crisp apple and tight acidity dominate. Like many zero-dosage Champagnes it needs to age, so hold this bottle for two years."


Her får du en Champagne i sin reneste form. Dette er indbegrebet af finesse leveret af reflekserne fra den gyldne farve, den fine, langvarige mousse og de lette aromaer af lyse frugter, hvide blomster og fersken. Champagnen er knastør med en flot balance mellem den delikate frugt og den intense syre. Ren elegance – og den perfekte ledsager til østers, skaldyr og fiskeretter.


Næsten 100 år som familieejet og uafhængig


AR Lenoble har været 100% familieejet og uafhængig, siden Armand-Raphaël Graser grundlagde huset i 1920. I dag er det 4. generation, søster og bror Anne og Antoine Malassagne, som driver huset. AR Lenoble ejer 18 hektar vinmarker: 10 hektar i Grand Cru landsbyen Chouilly (Chardonnay), 6 hektar i Premier Cru landsbyen Bisseuil (Pinot Noir) og 2 hektar i Damery i Marne-dalen (Pinot Meunier).


Vinmarker i trit med naturen


I 2012 blev AR Lenoble som det andet hus i Champagne HVE-certificeret (Haute Valeur Environnementale) som en anerkendelse af mere end 20 års bæredygtig praksis. Certificeringen indebærer nul anvendelse af kemiske gødningsstoffer og ukrudtsmidler. Desuden nægter Anne og Antoine at bruge kobber til at bekæmpe meldug. Biodiversitet ligger dem stærkt på sinde. De har plantet træer, levende hegn og blomster i vinmarkerne og opsat bistader, som huser en koloni af bier, der understøtter den naturlige ligevægt i naturen. De pløjer rutinemæssigt, så vinplanterne bedre kan optage næringsstoffer fra jorden. Og endelig benytter de græs som dække mellem rækkerne, så udbyttet reduceres betragteligt og er omtrent 25% lavere end gennemsnittet i Champagne. Vinstokke med lavt udbytte er mindre modtagelige for sygdomme, og dermed er der oprettet en god cirkel. En gevinst er også, at druerne opnår højere kvalitet og modenhed, når de er klar til at blive høstet.


I kælderen er kun det bedste godt nok


AR Lenoble holder fast i at presse druerne i en traditionel, vertikal Coquard presse, og al vin er baseret på den første most, la cuvee. Alle reservevine modnes på en af tre måder: Enten i små 225 liters burgundiske barriques i minimum 3 år, i store 5.000 liters foudres i minimum 3 år eller på magnumflasker forseglet med korkprop i 4 år, hvilket understøtter friskheden og udvikler aromatisk rigdom. Doseringen holdes på et strengt minimum, og alle vine er minimum ”extra brut”.

90 Point - Wine Enthusiast: "With zero grams of residual sugar, this is wine is as dry as it gets, relying on the ripe fruit to balance the intense acidity. Crisp apple and tight acidity dominate. Like many zero-dosage Champagnes it needs to age, so hold this bottle for two years."


Her får du en Champagne i sin reneste form. Dette er indbegrebet af finesse leveret af reflekserne fra den gyldne farve, den fine, langvarige mousse og de lette aromaer af lyse frugter, hvide blomster og fersken. Champagnen er knastør med en flot balance mellem den delikate frugt og den intense syre. Ren elegance – og den perfekte ledsager til østers, skaldyr og fiskeretter.


Næsten 100 år som familieejet og uafhængig


AR Lenoble har været 100% familieejet og uafhængig, siden Armand-Raphaël Graser grundlagde huset i 1920. I dag er det 4. generation, søster og bror Anne og Antoine Malassagne, som driver huset. AR Lenoble ejer 18 hektar vinmarker: 10 hektar i Grand Cru landsbyen Chouilly (Chardonnay), 6 hektar i Premier Cru landsbyen Bisseuil (Pinot Noir) og 2 hektar i Damery i Marne-dalen (Pinot Meunier).


Vinmarker i trit med naturen


I 2012 blev AR Lenoble som det andet hus i Champagne HVE-certificeret (Haute Valeur Environnementale) som en anerkendelse af mere end 20 års bæredygtig praksis. Certificeringen indebærer nul anvendelse af kemiske gødningsstoffer og ukrudtsmidler. Desuden nægter Anne og Antoine at bruge kobber til at bekæmpe meldug. Biodiversitet ligger dem stærkt på sinde. De har plantet træer, levende hegn og blomster i vinmarkerne og opsat bistader, som huser en koloni af bier, der understøtter den naturlige ligevægt i naturen. De pløjer rutinemæssigt, så vinplanterne bedre kan optage næringsstoffer fra jorden. Og endelig benytter de græs som dække mellem rækkerne, så udbyttet reduceres betragteligt og er omtrent 25% lavere end gennemsnittet i Champagne. Vinstokke med lavt udbytte er mindre modtagelige for sygdomme, og dermed er der oprettet en god cirkel. En gevinst er også, at druerne opnår højere kvalitet og modenhed, når de er klar til at blive høstet.


I kælderen er kun det bedste godt nok


AR Lenoble holder fast i at presse druerne i en traditionel, vertikal Coquard presse, og al vin er baseret på den første most, la cuvee. Alle reservevine modnes på en af tre måder: Enten i små 225 liters burgundiske barriques i minimum 3 år, i store 5.000 liters foudres i minimum 3 år eller på magnumflasker forseglet med korkprop i 4 år, hvilket understøtter friskheden og udvikler aromatisk rigdom. Doseringen holdes på et strengt minimum, og alle vine er minimum ”extra brut”.

DKK  369,00

Ikke på Lager | Lev. 3-5 hverdage

Se Fragtpriser

90 Point - Wine Enthusiast: "With zero grams of residual sugar, this is wine is as dry as it gets, relying on the ripe fruit to balance the intense acidity. Crisp apple and tight acidity dominate. Like many zero-dosage Champagnes it needs to age, so hold this bottle for two years."


Her får du en Champagne i sin reneste form. Dette er indbegrebet af finesse leveret af reflekserne fra den gyldne farve, den fine, langvarige mousse og de lette aromaer af lyse frugter, hvide blomster og fersken. Champagnen er knastør med en flot balance mellem den delikate frugt og den intense syre. Ren elegance – og den perfekte ledsager til østers, skaldyr og fiskeretter.


Næsten 100 år som familieejet og uafhængig


AR Lenoble har været 100% familieejet og uafhængig, siden Armand-Raphaël Graser grundlagde huset i 1920. I dag er det 4. generation, søster og bror Anne og Antoine Malassagne, som driver huset. AR Lenoble ejer 18 hektar vinmarker: 10 hektar i Grand Cru landsbyen Chouilly (Chardonnay), 6 hektar i Premier Cru landsbyen Bisseuil (Pinot Noir) og 2 hektar i Damery i Marne-dalen (Pinot Meunier).


Vinmarker i trit med naturen


I 2012 blev AR Lenoble som det andet hus i Champagne HVE-certificeret (Haute Valeur Environnementale) som en anerkendelse af mere end 20 års bæredygtig praksis. Certificeringen indebærer nul anvendelse af kemiske gødningsstoffer og ukrudtsmidler. Desuden nægter Anne og Antoine at bruge kobber til at bekæmpe meldug. Biodiversitet ligger dem stærkt på sinde. De har plantet træer, levende hegn og blomster i vinmarkerne og opsat bistader, som huser en koloni af bier, der understøtter den naturlige ligevægt i naturen. De pløjer rutinemæssigt, så vinplanterne bedre kan optage næringsstoffer fra jorden. Og endelig benytter de græs som dække mellem rækkerne, så udbyttet reduceres betragteligt og er omtrent 25% lavere end gennemsnittet i Champagne. Vinstokke med lavt udbytte er mindre modtagelige for sygdomme, og dermed er der oprettet en god cirkel. En gevinst er også, at druerne opnår højere kvalitet og modenhed, når de er klar til at blive høstet.


I kælderen er kun det bedste godt nok


AR Lenoble holder fast i at presse druerne i en traditionel, vertikal Coquard presse, og al vin er baseret på den første most, la cuvee. Alle reservevine modnes på en af tre måder: Enten i små 225 liters burgundiske barriques i minimum 3 år, i store 5.000 liters foudres i minimum 3 år eller på magnumflasker forseglet med korkprop i 4 år, hvilket understøtter friskheden og udvikler aromatisk rigdom. Doseringen holdes på et strengt minimum, og alle vine er minimum ”extra brut”.

Alkohol 12,5%
Type Champagne/Mousserende
Producent AR Lenoble
Land Frankrig
Område Champagne
Størrelse 75 cl
Druetype Pinot Noir
Vin til mad Aperitif, Fisk, Fjerkræ, Skaldyr, Sushi
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ