byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

AR Lenoble MAG15 Intense Champagne

93 Point - Wine Enthusiast


93 Point - JamesSuckling.com: "A very rich and complex Champagne with lots of pie crust and bread dough to the dried-apple and cooked-pear character. Full body. Creamy and fine bead to the whole thing. Old-wine complexity. Drink now."


Her får du en livlig, frisk og intens Champagne med en delikat balance mellem den modne, cremede og rige frugtkarakter. Champagnen er usædvanlig fyldig og kompleks takket være en høj andel af reservevin og fadlagret vin. En ny klassiker!


Næsten 100 år som familieejet og uafhængig


AR Lenoble har været 100% familieejet og uafhængig, siden Armand-Raphaël Graser grundlagde huset i 1920. I dag er det 4. generation, søster og bror Anne og Antoine Malassagne, som driver huset. AR Lenoble ejer 18 hektar vinmarker: 10 hektar i Grand Cru landsbyen Chouilly (Chardonnay), 6 hektar i Premier Cru landsbyen Bisseuil (Pinot Noir) og 2 hektar i Damery i Marne-dalen (Pinot Meunier).


Vinmarker i trit med naturen


I 2012 blev AR Lenoble som det andet hus i Champagne HVE-certificeret (Haute Valeur Environnementale) som en anerkendelse af mere end 20 års bæredygtig praksis. Certificeringen indebærer nul anvendelse af kemiske gødningsstoffer og ukrudtsmidler. Desuden nægter Anne og Antoine at bruge kobber til at bekæmpe meldug. Biodiversitet ligger dem stærkt på sinde. De har plantet træer, levende hegn og blomster i vinmarkerne og opsat bistader, som huser en koloni af bier, der understøtter den naturlige ligevægt i naturen. De pløjer rutinemæssigt, så vinplanterne bedre kan optage næringsstoffer fra jorden. Og endelig benytter de græs som dække mellem rækkerne, så udbyttet reduceres betragteligt og er omtrent 25% lavere end gennemsnittet i Champagne. Vinstokke med lavt udbytte er mindre modtagelige for sygdomme, og dermed er der oprettet en god cirkel. En gevinst er også, at druerne opnår højere kvalitet og modenhed, når de er klar til at blive høstet.


I kælderen er kun det bedste godt nok


AR Lenoble holder fast i at presse druerne i en traditionel, vertikal Coquard presse, og al vin er baseret på den første most, la cuvee. Alle reservevine modnes på en af tre måder: Enten i små 225 liters burgundiske barriques i minimum 3 år, i store 5.000 liters foudres i minimum 3 år eller på magnumflasker forseglet med korkprop i 4 år, hvilket understøtter friskheden og udvikler aromatisk rigdom. Doseringen holdes på et strengt minimum, og alle vine er ”extra brut”.


AR Lenoble Intense


Intense består af 30% Chardonnay fra Grand Cru marker, 35% Pinot Noir fra Premier Cru marker og 35% Pinot Meunier. Basisvinen er fra 2015. Andelen af reservevin udgør 30%, og 25% af vinen har været lagret på fade af forskellig størrelse og magnumflasker fra 2015. Dosage-niveauet er på 5 g/l.

93 Point - Wine Enthusiast


93 Point - JamesSuckling.com: "A very rich and complex Champagne with lots of pie crust and bread dough to the dried-apple and cooked-pear character. Full body. Creamy and fine bead to the whole thing. Old-wine complexity. Drink now."


Her får du en livlig, frisk og intens Champagne med en delikat balance mellem den modne, cremede og rige frugtkarakter. Champagnen er usædvanlig fyldig og kompleks takket være en høj andel af reservevin og fadlagret vin. En ny klassiker!


Næsten 100 år som familieejet og uafhængig


AR Lenoble har været 100% familieejet og uafhængig, siden Armand-Raphaël Graser grundlagde huset i 1920. I dag er det 4. generation, søster og bror Anne og Antoine Malassagne, som driver huset. AR Lenoble ejer 18 hektar vinmarker: 10 hektar i Grand Cru landsbyen Chouilly (Chardonnay), 6 hektar i Premier Cru landsbyen Bisseuil (Pinot Noir) og 2 hektar i Damery i Marne-dalen (Pinot Meunier).


Vinmarker i trit med naturen


I 2012 blev AR Lenoble som det andet hus i Champagne HVE-certificeret (Haute Valeur Environnementale) som en anerkendelse af mere end 20 års bæredygtig praksis. Certificeringen indebærer nul anvendelse af kemiske gødningsstoffer og ukrudtsmidler. Desuden nægter Anne og Antoine at bruge kobber til at bekæmpe meldug. Biodiversitet ligger dem stærkt på sinde. De har plantet træer, levende hegn og blomster i vinmarkerne og opsat bistader, som huser en koloni af bier, der understøtter den naturlige ligevægt i naturen. De pløjer rutinemæssigt, så vinplanterne bedre kan optage næringsstoffer fra jorden. Og endelig benytter de græs som dække mellem rækkerne, så udbyttet reduceres betragteligt og er omtrent 25% lavere end gennemsnittet i Champagne. Vinstokke med lavt udbytte er mindre modtagelige for sygdomme, og dermed er der oprettet en god cirkel. En gevinst er også, at druerne opnår højere kvalitet og modenhed, når de er klar til at blive høstet.


I kælderen er kun det bedste godt nok


AR Lenoble holder fast i at presse druerne i en traditionel, vertikal Coquard presse, og al vin er baseret på den første most, la cuvee. Alle reservevine modnes på en af tre måder: Enten i små 225 liters burgundiske barriques i minimum 3 år, i store 5.000 liters foudres i minimum 3 år eller på magnumflasker forseglet med korkprop i 4 år, hvilket understøtter friskheden og udvikler aromatisk rigdom. Doseringen holdes på et strengt minimum, og alle vine er ”extra brut”.


AR Lenoble Intense


Intense består af 30% Chardonnay fra Grand Cru marker, 35% Pinot Noir fra Premier Cru marker og 35% Pinot Meunier. Basisvinen er fra 2015. Andelen af reservevin udgør 30%, og 25% af vinen har været lagret på fade af forskellig størrelse og magnumflasker fra 2015. Dosage-niveauet er på 5 g/l.

DKK  339,00
Fra DKK  300,00
Spar DKK  39,00
PRISMATCH
Pris pr. stk v/1 stk.  DKK  339,00
Pris pr. stk v/2 stk.  DKK  300,00

På Lager | Levering 1-3 hverdage

Se Fragtpriser

93 Point - Wine Enthusiast


93 Point - JamesSuckling.com: "A very rich and complex Champagne with lots of pie crust and bread dough to the dried-apple and cooked-pear character. Full body. Creamy and fine bead to the whole thing. Old-wine complexity. Drink now."


Her får du en livlig, frisk og intens Champagne med en delikat balance mellem den modne, cremede og rige frugtkarakter. Champagnen er usædvanlig fyldig og kompleks takket være en høj andel af reservevin og fadlagret vin. En ny klassiker!


Næsten 100 år som familieejet og uafhængig


AR Lenoble har været 100% familieejet og uafhængig, siden Armand-Raphaël Graser grundlagde huset i 1920. I dag er det 4. generation, søster og bror Anne og Antoine Malassagne, som driver huset. AR Lenoble ejer 18 hektar vinmarker: 10 hektar i Grand Cru landsbyen Chouilly (Chardonnay), 6 hektar i Premier Cru landsbyen Bisseuil (Pinot Noir) og 2 hektar i Damery i Marne-dalen (Pinot Meunier).


Vinmarker i trit med naturen


I 2012 blev AR Lenoble som det andet hus i Champagne HVE-certificeret (Haute Valeur Environnementale) som en anerkendelse af mere end 20 års bæredygtig praksis. Certificeringen indebærer nul anvendelse af kemiske gødningsstoffer og ukrudtsmidler. Desuden nægter Anne og Antoine at bruge kobber til at bekæmpe meldug. Biodiversitet ligger dem stærkt på sinde. De har plantet træer, levende hegn og blomster i vinmarkerne og opsat bistader, som huser en koloni af bier, der understøtter den naturlige ligevægt i naturen. De pløjer rutinemæssigt, så vinplanterne bedre kan optage næringsstoffer fra jorden. Og endelig benytter de græs som dække mellem rækkerne, så udbyttet reduceres betragteligt og er omtrent 25% lavere end gennemsnittet i Champagne. Vinstokke med lavt udbytte er mindre modtagelige for sygdomme, og dermed er der oprettet en god cirkel. En gevinst er også, at druerne opnår højere kvalitet og modenhed, når de er klar til at blive høstet.


I kælderen er kun det bedste godt nok


AR Lenoble holder fast i at presse druerne i en traditionel, vertikal Coquard presse, og al vin er baseret på den første most, la cuvee. Alle reservevine modnes på en af tre måder: Enten i små 225 liters burgundiske barriques i minimum 3 år, i store 5.000 liters foudres i minimum 3 år eller på magnumflasker forseglet med korkprop i 4 år, hvilket understøtter friskheden og udvikler aromatisk rigdom. Doseringen holdes på et strengt minimum, og alle vine er ”extra brut”.


AR Lenoble Intense


Intense består af 30% Chardonnay fra Grand Cru marker, 35% Pinot Noir fra Premier Cru marker og 35% Pinot Meunier. Basisvinen er fra 2015. Andelen af reservevin udgør 30%, og 25% af vinen har været lagret på fade af forskellig størrelse og magnumflasker fra 2015. Dosage-niveauet er på 5 g/l.

Alkohol 12,5%
Type Champagne/Mousserende
Producent AR Lenoble
Land Frankrig
Område Champagne
Størrelse 75 cl
Druetype Pinot Noir
Vin til mad Aperitif, Fisk, Fjerkræ, Skaldyr, Sushi
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ