byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Bergström 2017 Cumberland Reserve Pinot Noir, Willamette Valley, Oregon

92 Point - Wine & Spirits


95 Point - Decanter


90 Point - Wine Enthusiast


16. årgang af Cumberland Reserve er et fantastisk eksempel på, hvad biodynamisk landbrug og optimal ‘blend’ kan præstere fra Willamette Valley. Markerne som bruges til denne vin er primært Selice og Le Pre du Col tilføjet små mængder fra Bergström Vineyard, Winery Block og Gregory Ranch Vineyard.


Josh Bergström referer altid til Cumberland Reserve som hans visitkort, da denne vin år efter år viser Bergström stilen, udtrykker årgangens DNA og samtidig er tro mod hvad Pinot Noir fra Willamette Valley står for. Josh Bergström “Oregon Pinot Noir should always showcase the triumvirate of fresh fruit, sweet baking spice characters from the soil, and a fresh forest floor, loamy, earthiness.” This is the Cumberland Reserve Pinot Noir that he has always been striving for.” Årgang 2014 er fremragende…….ubetinget noget af det bedste som Oregon har præsteret. Druerne kommer 100% fra egne marker og farven fremstår Burgundisk med god farve. Næsen er indbydende med toner af brombær og blåbær, svag indblanding fra tobak, god stenet mineralitet afsluttet kombineret med hel klynge af urter. Vinen har god og fyldig krop men er samtidig afbalanceret med saftig syre og tanniner med god sødme. Denne vin kan drikkes idag eller nydes over de næste 15 år.


John Bergström kom oprindeligt fra Nord Sverige, men flyttede som ung håbefuld teenager til USA. Efter stor succes med en læge praksis i Portland og med stor interesse i det boom af lokale produkter Oregon bød på, købte han midt i 1990erne et stykke land i Dundee Hills i Willamette Valley. Josh, den ene af 5 børn havde altid vidst at han ville være selvstændig, tog udfordringen op. Rejste til Bourgogne og tog 2 års skole gang på 1 år indenfor vin. I 1999 kom han retur og lavede af 4 tons druer den første Bergström vin. Josh er den daglige leder &amp winemaker samt vineyard manager. Han arbejder totalt komprmiløst på at lave så høj kvalitet som muligt. Der arbejdes efter biodynamiske metoder, med naturlig gødning af alt druekvas og afskårne grene fra vinstokkene som komposteres og gen anvendes sammen med lokalt hø og ”affald” fra et mejeri. Udbyttet er ekstrem lavt og der høstes meget sent for at få højest mulig koncentration. Der benyttes mange forskellige kloner af Pinot Noir fra forskellige typer jordbund, som alle plukkes, presses og gæres for sig inden de endelige blandinger fortages. Grundet Josh´ tætte relation til Bourgogne, benyttes kun de bedste af de bedste egetræs fade derfra.

92 Point - Wine & Spirits


95 Point - Decanter


90 Point - Wine Enthusiast


16. årgang af Cumberland Reserve er et fantastisk eksempel på, hvad biodynamisk landbrug og optimal ‘blend’ kan præstere fra Willamette Valley. Markerne som bruges til denne vin er primært Selice og Le Pre du Col tilføjet små mængder fra Bergström Vineyard, Winery Block og Gregory Ranch Vineyard.


Josh Bergström referer altid til Cumberland Reserve som hans visitkort, da denne vin år efter år viser Bergström stilen, udtrykker årgangens DNA og samtidig er tro mod hvad Pinot Noir fra Willamette Valley står for. Josh Bergström “Oregon Pinot Noir should always showcase the triumvirate of fresh fruit, sweet baking spice characters from the soil, and a fresh forest floor, loamy, earthiness.” This is the Cumberland Reserve Pinot Noir that he has always been striving for.” Årgang 2014 er fremragende…….ubetinget noget af det bedste som Oregon har præsteret. Druerne kommer 100% fra egne marker og farven fremstår Burgundisk med god farve. Næsen er indbydende med toner af brombær og blåbær, svag indblanding fra tobak, god stenet mineralitet afsluttet kombineret med hel klynge af urter. Vinen har god og fyldig krop men er samtidig afbalanceret med saftig syre og tanniner med god sødme. Denne vin kan drikkes idag eller nydes over de næste 15 år.


John Bergström kom oprindeligt fra Nord Sverige, men flyttede som ung håbefuld teenager til USA. Efter stor succes med en læge praksis i Portland og med stor interesse i det boom af lokale produkter Oregon bød på, købte han midt i 1990erne et stykke land i Dundee Hills i Willamette Valley. Josh, den ene af 5 børn havde altid vidst at han ville være selvstændig, tog udfordringen op. Rejste til Bourgogne og tog 2 års skole gang på 1 år indenfor vin. I 1999 kom han retur og lavede af 4 tons druer den første Bergström vin. Josh er den daglige leder &amp winemaker samt vineyard manager. Han arbejder totalt komprmiløst på at lave så høj kvalitet som muligt. Der arbejdes efter biodynamiske metoder, med naturlig gødning af alt druekvas og afskårne grene fra vinstokkene som komposteres og gen anvendes sammen med lokalt hø og ”affald” fra et mejeri. Udbyttet er ekstrem lavt og der høstes meget sent for at få højest mulig koncentration. Der benyttes mange forskellige kloner af Pinot Noir fra forskellige typer jordbund, som alle plukkes, presses og gæres for sig inden de endelige blandinger fortages. Grundet Josh´ tætte relation til Bourgogne, benyttes kun de bedste af de bedste egetræs fade derfra.

DKK  375,00
Fra DKK  299,00
Spar DKK  76,00
PRISMATCH
Pris pr. stk v/1 stk.  DKK  375,00
Pris pr. stk v/6 stk.  DKK  329,00
Pris pr. stk v/12 stk.  DKK  299,00

På Lager | Levering 1-3 hverdage

Se Fragtpriser

92 Point - Wine & Spirits


95 Point - Decanter


90 Point - Wine Enthusiast


16. årgang af Cumberland Reserve er et fantastisk eksempel på, hvad biodynamisk landbrug og optimal ‘blend’ kan præstere fra Willamette Valley. Markerne som bruges til denne vin er primært Selice og Le Pre du Col tilføjet små mængder fra Bergström Vineyard, Winery Block og Gregory Ranch Vineyard.


Josh Bergström referer altid til Cumberland Reserve som hans visitkort, da denne vin år efter år viser Bergström stilen, udtrykker årgangens DNA og samtidig er tro mod hvad Pinot Noir fra Willamette Valley står for. Josh Bergström “Oregon Pinot Noir should always showcase the triumvirate of fresh fruit, sweet baking spice characters from the soil, and a fresh forest floor, loamy, earthiness.” This is the Cumberland Reserve Pinot Noir that he has always been striving for.” Årgang 2014 er fremragende…….ubetinget noget af det bedste som Oregon har præsteret. Druerne kommer 100% fra egne marker og farven fremstår Burgundisk med god farve. Næsen er indbydende med toner af brombær og blåbær, svag indblanding fra tobak, god stenet mineralitet afsluttet kombineret med hel klynge af urter. Vinen har god og fyldig krop men er samtidig afbalanceret med saftig syre og tanniner med god sødme. Denne vin kan drikkes idag eller nydes over de næste 15 år.


John Bergström kom oprindeligt fra Nord Sverige, men flyttede som ung håbefuld teenager til USA. Efter stor succes med en læge praksis i Portland og med stor interesse i det boom af lokale produkter Oregon bød på, købte han midt i 1990erne et stykke land i Dundee Hills i Willamette Valley. Josh, den ene af 5 børn havde altid vidst at han ville være selvstændig, tog udfordringen op. Rejste til Bourgogne og tog 2 års skole gang på 1 år indenfor vin. I 1999 kom han retur og lavede af 4 tons druer den første Bergström vin. Josh er den daglige leder &amp winemaker samt vineyard manager. Han arbejder totalt komprmiløst på at lave så høj kvalitet som muligt. Der arbejdes efter biodynamiske metoder, med naturlig gødning af alt druekvas og afskårne grene fra vinstokkene som komposteres og gen anvendes sammen med lokalt hø og ”affald” fra et mejeri. Udbyttet er ekstrem lavt og der høstes meget sent for at få højest mulig koncentration. Der benyttes mange forskellige kloner af Pinot Noir fra forskellige typer jordbund, som alle plukkes, presses og gæres for sig inden de endelige blandinger fortages. Grundet Josh´ tætte relation til Bourgogne, benyttes kun de bedste af de bedste egetræs fade derfra.

Alkohol 14,1%
Type Rødvin
Land USA
Område Californien
Underområde Sonoma
Årgang 2017
Størrelse 75 cl
Druetype Pinot Noir
Vin til mad Fjerkræ, Oksekød, Ost
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ