Il Poggione 2016:
"Brunello fra én af Montalcinos bedste og mest ikoniske producenter i den længeventede årgang 2016! Sangiovese druen giver i denne Brunello en stor og åben bouquet med forførende smagsnoter af sorte kirsebær, blommer et krydret element fra den lange fadlagring."
Lisini 2016:
"Lisini´s Brunello di Montalcino 2016 åbner med mørk koncentration og ekstraktion. Den oprindelige næse viser blomsteraromaer af pressede roser og violer, og efter et par minutter i glasset byder vinen på en kompleks potpourri af mørke kirsebær, tørrede brombær, indiske krydderier, teriyaki sauce, knuste klipper og en subtil lakridsnote."
Caparzo 2016:
"Den vinøse verdenspresse er enige om den usædvanlige høje kvalitet på 2016 Brunello. Alt gik bare op i en højere enhed dette år. Synonymerne vil ingen ende tage – århundrede bedste årgang – bedste årgang siden 1990"
La Lecciaia 2016:
"Lækker velsmagende "textbook" Brunello i stor årgang !! Masser af kirsebær efterfulgt af fin klassisk syre og power som Brunello bør have det. Smagen er rig og generøs, med masser af komplekst sammensat bærfrugt pakket ind i en fløjlsagtig struktur."
Pinzale 2015:
"Frugtig og let Brunello med masser af røde bær, tobak og krydderier.
Et potpourri af violer, iris, kanel, tobak og læder, vilde bær, urter, balsamico og med noter af kirsebær, hvid peber og tobak."
I Palazzi 2012:
"I Palazzi klassisk Brunello di Montalcino fremstillet på sangiovese-druens unikke bouquet af viol, røde bær, eksotiske krydderier og fine mineralske detaljer. En stor Brunello med masser af kirsebær efterfulgt af fin klassisk syre og power som Brunello bør have det."