byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Chateauneuf-Du-Pape 2018 Cuvée du Baron Chateau Fortia

92-94 Point - Wine Advocate: "The foudre and tank-aged 2017 Chateauneuf du Pape Cuvee du Baron is a blend of 50% Grenache, 35% Syrah and 15% Mourvèdre. There's a leathery note on the nose, which adds a welcome savory note to the ripe blackberry and black cherry fruit. Full-bodied, rich and silky-textured, it finishes warm and generous. Drink it anytime over the next decade. - Joe Czerwinski"


Fra historiske Château Fortia. Lavet med næsten 50 % Syrah og Grenache og Mourvedre for resten (blended varierer en smule fra årgang til årgang). Lagret ca 1 år på store foudre. Frugtig og floral næse med elementer af lakrids og sydfranske krydderurter. Fyldig og intens smag med en lang eftersmag. Flot vintervin til kraftige kødretter, vinen har muskler og koncntration til at tage kampen op med både and, rødkål og svesker.


Chateau Fortia producerede allerede vin i starten af det 19. århundrede, men kom for alvor på landkortet i 1919, da Pierre Le Roy overtog ejendommen, og i 1929 var med til at skabe det franske Appellation Controlée system.


Klassisk ejendom, som i mange år blev drevet af Baron Pierre Le Roy. Pierre Le Roy var uddannnet advokat og højt dekoreret krigsveteran, da han kom til Chateauneuf-du-Pape i 1919 og giftede sig med Melle Bernard Le Saint, som ejede Chateau Fortia. Pierre Le Roy blev en slags talsmand for vinbønderne i området, og førte an i kampen for kvalitets vine. Pierre Le Roy formulerede bl.a. en række krav til vinmarker, druesorter, alkoholprocent m.m, og det er egentlig den tankegang, som danner baggrund for det franske Appelllation Controlée system.


I dag er det Le Roy's efterkommer Bruno Le Roy og svigersønnen Pierre Pastre, der driver ejendommen. 

92-94 Point - Wine Advocate: "The foudre and tank-aged 2017 Chateauneuf du Pape Cuvee du Baron is a blend of 50% Grenache, 35% Syrah and 15% Mourvèdre. There's a leathery note on the nose, which adds a welcome savory note to the ripe blackberry and black cherry fruit. Full-bodied, rich and silky-textured, it finishes warm and generous. Drink it anytime over the next decade. - Joe Czerwinski"


Fra historiske Château Fortia. Lavet med næsten 50 % Syrah og Grenache og Mourvedre for resten (blended varierer en smule fra årgang til årgang). Lagret ca 1 år på store foudre. Frugtig og floral næse med elementer af lakrids og sydfranske krydderurter. Fyldig og intens smag med en lang eftersmag. Flot vintervin til kraftige kødretter, vinen har muskler og koncntration til at tage kampen op med både and, rødkål og svesker.


Chateau Fortia producerede allerede vin i starten af det 19. århundrede, men kom for alvor på landkortet i 1919, da Pierre Le Roy overtog ejendommen, og i 1929 var med til at skabe det franske Appellation Controlée system.


Klassisk ejendom, som i mange år blev drevet af Baron Pierre Le Roy. Pierre Le Roy var uddannnet advokat og højt dekoreret krigsveteran, da han kom til Chateauneuf-du-Pape i 1919 og giftede sig med Melle Bernard Le Saint, som ejede Chateau Fortia. Pierre Le Roy blev en slags talsmand for vinbønderne i området, og førte an i kampen for kvalitets vine. Pierre Le Roy formulerede bl.a. en række krav til vinmarker, druesorter, alkoholprocent m.m, og det er egentlig den tankegang, som danner baggrund for det franske Appelllation Controlée system.


I dag er det Le Roy's efterkommer Bruno Le Roy og svigersønnen Pierre Pastre, der driver ejendommen. 

DKK  265,00
Fra DKK  225,00
Spar DKK  40,00
PRISMATCH
Pris pr. stk v/1 stk.  DKK  265,00
Pris pr. stk v/6 stk.  DKK  225,00

På Lager | Levering 1-3 hverdage

Se Fragtpriser

92-94 Point - Wine Advocate: "The foudre and tank-aged 2017 Chateauneuf du Pape Cuvee du Baron is a blend of 50% Grenache, 35% Syrah and 15% Mourvèdre. There's a leathery note on the nose, which adds a welcome savory note to the ripe blackberry and black cherry fruit. Full-bodied, rich and silky-textured, it finishes warm and generous. Drink it anytime over the next decade. - Joe Czerwinski"


Fra historiske Château Fortia. Lavet med næsten 50 % Syrah og Grenache og Mourvedre for resten (blended varierer en smule fra årgang til årgang). Lagret ca 1 år på store foudre. Frugtig og floral næse med elementer af lakrids og sydfranske krydderurter. Fyldig og intens smag med en lang eftersmag. Flot vintervin til kraftige kødretter, vinen har muskler og koncntration til at tage kampen op med både and, rødkål og svesker.


Chateau Fortia producerede allerede vin i starten af det 19. århundrede, men kom for alvor på landkortet i 1919, da Pierre Le Roy overtog ejendommen, og i 1929 var med til at skabe det franske Appellation Controlée system.


Klassisk ejendom, som i mange år blev drevet af Baron Pierre Le Roy. Pierre Le Roy var uddannnet advokat og højt dekoreret krigsveteran, da han kom til Chateauneuf-du-Pape i 1919 og giftede sig med Melle Bernard Le Saint, som ejede Chateau Fortia. Pierre Le Roy blev en slags talsmand for vinbønderne i området, og førte an i kampen for kvalitets vine. Pierre Le Roy formulerede bl.a. en række krav til vinmarker, druesorter, alkoholprocent m.m, og det er egentlig den tankegang, som danner baggrund for det franske Appelllation Controlée system.


I dag er det Le Roy's efterkommer Bruno Le Roy og svigersønnen Pierre Pastre, der driver ejendommen. 

Alkohol 15,5%
Type Rødvin
Producent Chateau Fortia
Land Frankrig
Område Rhône
Underområde Chateuneuf-Du-Pape
Årgang 2018
Vintype Chateauneuf du Pape
Størrelse 75 cl
Druetype Grenache, Mourvèdre, Syrah/Shiraz
Vin til mad Lam, Oksekød, Ost, Pastaretter, Tapas, Vildt
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ