byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Old Vines 2015 Zinfandel, Leo Steen Wines, California

Bag Leo Steen Wines finder man danskfødte Leo Steen Hansen som flyttede til Californien i 1999. Som søn af køkkenchefen på Kryb-i-ly kroen mellem Middelfart og Kolding, kom han som 20-årig i mesterlære hos sommeliermester Orla Farmand på Munkebjerg. Senere var han bl.a. i et par år chefsommelier på Kong Hans i København inden han rejste til Californien for at videreuddanne sig, og måske fuldføre sin drøm om selv at lave vin. Han havnede i Sonoma og fik hurtigt job som tjener, sommelier og vinindkøber på Dry Creek Kitchen og Cyrus Restaurant i Healdsburg.I 2002 begyndte han at arbejde i kælderen hos Stuhmuller Vineyards i Alexander Valley, hvor han i dag, efter endt ønolog uddannelse, står for vinificeringen. For nogle år siden begyndte han at lave et par vine i sit eget regi (Leo Steen Wines), ved at finde druer fra udvalgte parceller i Californien og selv vinificere dem. Foreløbigt er det blevet til en Chenin Blanc og en Syrah. Stilen holdes i den europæiske smag, med god frugt og saft, men også med en god struktur og et bid, som passer til gastronomien i f.eks. Danmark.

Bag Leo Steen Wines finder man danskfødte Leo Steen Hansen som flyttede til Californien i 1999. Som søn af køkkenchefen på Kryb-i-ly kroen mellem Middelfart og Kolding, kom han som 20-årig i mesterlære hos sommeliermester Orla Farmand på Munkebjerg. Senere var han bl.a. i et par år chefsommelier på Kong Hans i København inden han rejste til Californien for at videreuddanne sig, og måske fuldføre sin drøm om selv at lave vin. Han havnede i Sonoma og fik hurtigt job som tjener, sommelier og vinindkøber på Dry Creek Kitchen og Cyrus Restaurant i Healdsburg.I 2002 begyndte han at arbejde i kælderen hos Stuhmuller Vineyards i Alexander Valley, hvor han i dag, efter endt ønolog uddannelse, står for vinificeringen. For nogle år siden begyndte han at lave et par vine i sit eget regi (Leo Steen Wines), ved at finde druer fra udvalgte parceller i Californien og selv vinificere dem. Foreløbigt er det blevet til en Chenin Blanc og en Syrah. Stilen holdes i den europæiske smag, med god frugt og saft, men også med en god struktur og et bid, som passer til gastronomien i f.eks. Danmark.

DKK  125,00

På Lager | Levering 1-3 hverdage

Se Fragtpriser

Bag Leo Steen Wines finder man danskfødte Leo Steen Hansen som flyttede til Californien i 1999. Som søn af køkkenchefen på Kryb-i-ly kroen mellem Middelfart og Kolding, kom han som 20-årig i mesterlære hos sommeliermester Orla Farmand på Munkebjerg. Senere var han bl.a. i et par år chefsommelier på Kong Hans i København inden han rejste til Californien for at videreuddanne sig, og måske fuldføre sin drøm om selv at lave vin. Han havnede i Sonoma og fik hurtigt job som tjener, sommelier og vinindkøber på Dry Creek Kitchen og Cyrus Restaurant i Healdsburg.I 2002 begyndte han at arbejde i kælderen hos Stuhmuller Vineyards i Alexander Valley, hvor han i dag, efter endt ønolog uddannelse, står for vinificeringen. For nogle år siden begyndte han at lave et par vine i sit eget regi (Leo Steen Wines), ved at finde druer fra udvalgte parceller i Californien og selv vinificere dem. Foreløbigt er det blevet til en Chenin Blanc og en Syrah. Stilen holdes i den europæiske smag, med god frugt og saft, men også med en god struktur og et bid, som passer til gastronomien i f.eks. Danmark.

Alkohol 14%
Type Rødvin
Producent Leo Steen
Område Californien
Årgang 2015
Størrelse 75 cl
Druetype Syrah/Shiraz
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ