byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Saint-Emillion Grand Cru Classé 2016, Chateau Haut Sarpe


92+ p. og 6 stjerner Jyllands-Posten (årgang 2016)





Tør, rank, krydret med stor saft, ingen chokolademand her. Den vil leve pænt længe, men den saftige, åbne årgang tillader, at man hælder den lige i løgnhalsen nu, især hvis man har et stykke kød til. Virkelig vellavet bordeaux af den gamle skole. - Niels Lillelund




91 Point Vinous: The 2016 Haut-Sarpe is a bold, exotic wine. Super-ripe dark fruit, spice, chocolate and French oak give the wine its racy, opulent feel. This is an especially flamboyant wine, but it works well. Ripeness and extraction are pushed to the edge. - Antonio Galloni


94 Point James SucklingThis has very ripe aromas of dark plums and cocoa powder with a sturdy and plush, approachable palate that has a rich, deep and juicy core with sumptuous, vibrant fruit in powerful mode.


Lavet på 70 % Merlot og 30 % Cabernet Franc fra 21 ha økologisk dyrket vinmark på kanten af Saint Emilions kalkrige plateau, så man både har planter både på det kalkrige plateau og på de grusede Côtes. Druerne høstes i hånden og efter gæring modnes vinen 18 måneder på barriques. Ejendommen blev i 1996 ophøjet fra Grand Cru til Grand Cru Classé.


Dufter af brombær, kirsebær, solbær pakket ind i røgede, krydrede aromaer fra fadet. Tæt og fyldig frugtighed med faste tanniner og en meget lang eftersmag. Til vildt, til lam med skysauce og til oksekød.




Bordeaux i fire generationer




En af de ældste vinfamilier i Libourne-området på højrebredden i Bordeaux. Familiefirmaet ejer adskillige ejendomme - særligt i Pomerol og Saint Emilion. Mange af de enkelte familiemedlemmer, der er en del af firmaet, ejer også selv ejendomme. Der arbejdes henimod biodynamik - et arbejde, der blev påbegyndt i 2011. Nogle af ejendommene er certificeret økologisk.




 

 

92+ p. og 6 stjerner Jyllands-Posten (årgang 2016)





Tør, rank, krydret med stor saft, ingen chokolademand her. Den vil leve pænt længe, men den saftige, åbne årgang tillader, at man hælder den lige i løgnhalsen nu, især hvis man har et stykke kød til. Virkelig vellavet bordeaux af den gamle skole. - Niels Lillelund




91 Point Vinous: The 2016 Haut-Sarpe is a bold, exotic wine. Super-ripe dark fruit, spice, chocolate and French oak give the wine its racy, opulent feel. This is an especially flamboyant wine, but it works well. Ripeness and extraction are pushed to the edge. - Antonio Galloni


94 Point James SucklingThis has very ripe aromas of dark plums and cocoa powder with a sturdy and plush, approachable palate that has a rich, deep and juicy core with sumptuous, vibrant fruit in powerful mode.


Lavet på 70 % Merlot og 30 % Cabernet Franc fra 21 ha økologisk dyrket vinmark på kanten af Saint Emilions kalkrige plateau, så man både har planter både på det kalkrige plateau og på de grusede Côtes. Druerne høstes i hånden og efter gæring modnes vinen 18 måneder på barriques. Ejendommen blev i 1996 ophøjet fra Grand Cru til Grand Cru Classé.


Dufter af brombær, kirsebær, solbær pakket ind i røgede, krydrede aromaer fra fadet. Tæt og fyldig frugtighed med faste tanniner og en meget lang eftersmag. Til vildt, til lam med skysauce og til oksekød.




Bordeaux i fire generationer




En af de ældste vinfamilier i Libourne-området på højrebredden i Bordeaux. Familiefirmaet ejer adskillige ejendomme - særligt i Pomerol og Saint Emilion. Mange af de enkelte familiemedlemmer, der er en del af firmaet, ejer også selv ejendomme. Der arbejdes henimod biodynamik - et arbejde, der blev påbegyndt i 2011. Nogle af ejendommene er certificeret økologisk.




 

 
DKK  400,00
Fra DKK  200,00
Spar DKK  200,00
PRISMATCH
Pris pr. stk v/1 stk.  DKK  400,00
Pris pr. stk v/6 stk.  DKK  200,00

På Lager | Levering 1-3 hverdage

Se Fragtpriser

92+ p. og 6 stjerner Jyllands-Posten (årgang 2016)





Tør, rank, krydret med stor saft, ingen chokolademand her. Den vil leve pænt længe, men den saftige, åbne årgang tillader, at man hælder den lige i løgnhalsen nu, især hvis man har et stykke kød til. Virkelig vellavet bordeaux af den gamle skole. - Niels Lillelund




91 Point Vinous: The 2016 Haut-Sarpe is a bold, exotic wine. Super-ripe dark fruit, spice, chocolate and French oak give the wine its racy, opulent feel. This is an especially flamboyant wine, but it works well. Ripeness and extraction are pushed to the edge. - Antonio Galloni


94 Point James SucklingThis has very ripe aromas of dark plums and cocoa powder with a sturdy and plush, approachable palate that has a rich, deep and juicy core with sumptuous, vibrant fruit in powerful mode.


Lavet på 70 % Merlot og 30 % Cabernet Franc fra 21 ha økologisk dyrket vinmark på kanten af Saint Emilions kalkrige plateau, så man både har planter både på det kalkrige plateau og på de grusede Côtes. Druerne høstes i hånden og efter gæring modnes vinen 18 måneder på barriques. Ejendommen blev i 1996 ophøjet fra Grand Cru til Grand Cru Classé.


Dufter af brombær, kirsebær, solbær pakket ind i røgede, krydrede aromaer fra fadet. Tæt og fyldig frugtighed med faste tanniner og en meget lang eftersmag. Til vildt, til lam med skysauce og til oksekød.




Bordeaux i fire generationer




En af de ældste vinfamilier i Libourne-området på højrebredden i Bordeaux. Familiefirmaet ejer adskillige ejendomme - særligt i Pomerol og Saint Emilion. Mange af de enkelte familiemedlemmer, der er en del af firmaet, ejer også selv ejendomme. Der arbejdes henimod biodynamik - et arbejde, der blev påbegyndt i 2011. Nogle af ejendommene er certificeret økologisk.




 

 
Alkohol 14,5%
Type Rødvin
Land Frankrig
Område Bordeaux
Underområde Saint Emillion
Årgang 2016
Størrelse 75 cl
Druetype Cabernet Franc, Merlot
Vin til mad Lam, Oksekød, Ost
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ