byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Monte Nero 2017 AOC Cotes de Roussilon Village, Domaine Boucabeille

92 Point & Sølvmedalje - Decanter World Wine Awards 2019


90 Point - RobertParker.com: "The Grenache-dominated 2016 Monte Nero saw only 5% new oak during its élevage. It's full-bodied and tannic but mouthwatering at the same time. Cherries and garrigue flavors pick up hints of cinnamon and cocoa on the finish."


Guldmedalje - Concours International des Vins Bio


Her er en vin der vil frem! Monte Nero, vinen fra det sorte bjerg, er sammensat af 70% Grenache og 30% Syrah. Vinen er fadlagret 12 måneder på små barriques. I duften byder vinen på den klassiske solmodne Roussillon-næse af bærfrugt og noter af kandiseret frugt, krydderurter og mineraler. Smagen er koncentreret og mættet med intens frugt, som afbalanceres af en flot struktur. En bragende flot vin! Nydes af rummelige glas i op til 10-15 år fra høståret, gerne som ledsager til simremad med oksekød, lam eller godt vildt.


En hjerne som en gnaver


Med Jean Boucabeilles egne ord skal man have ”en hjerne som en gnaver”, hvis man vil give sig i lag med at dyrke vin på domænets jorder. Markerne er nemlig så stejle og så stenede, at det kræver en absurd mængde hårdt arbejde at opdyrke jorden. Til gengæld byder de på nogle af de ypperste dyrkningsforhold i hele Roussillon; de stejle, sydøst-vendte terrasser er perfekt eksponerede til solen, samtidig med at den allerværste hede om eftermiddagen mildnes af briser fra Middelhavet. Desuden består jordbunden af mager, nedbrudt skifer – perfekt til dyrkning af kvalitetsvin.


Gamle vinstokke


Domaine Boucabeilles marker er overvejende beplantet med de blå druer Grenache, Syrah og Mourvèdre samt den grønne Maccabeu. Alle vinstokkene blev udplantet i 1970’erne, og de har således nået en alder, hvor deres rødder har boret sig så mange meter ned i undergrunden, at de for alvor kan levere topkvalitet. Dyrkningen foregår efter økologiske principper, og Jean Boucabeille blander sig mindst muligt under vinens tilblivelse. Desuden er enhver brug af enzymer, kunstig gær og andre vederstyggeligheder helt bandlyste.

92 Point & Sølvmedalje - Decanter World Wine Awards 2019


90 Point - RobertParker.com: "The Grenache-dominated 2016 Monte Nero saw only 5% new oak during its élevage. It's full-bodied and tannic but mouthwatering at the same time. Cherries and garrigue flavors pick up hints of cinnamon and cocoa on the finish."


Guldmedalje - Concours International des Vins Bio


Her er en vin der vil frem! Monte Nero, vinen fra det sorte bjerg, er sammensat af 70% Grenache og 30% Syrah. Vinen er fadlagret 12 måneder på små barriques. I duften byder vinen på den klassiske solmodne Roussillon-næse af bærfrugt og noter af kandiseret frugt, krydderurter og mineraler. Smagen er koncentreret og mættet med intens frugt, som afbalanceres af en flot struktur. En bragende flot vin! Nydes af rummelige glas i op til 10-15 år fra høståret, gerne som ledsager til simremad med oksekød, lam eller godt vildt.


En hjerne som en gnaver


Med Jean Boucabeilles egne ord skal man have ”en hjerne som en gnaver”, hvis man vil give sig i lag med at dyrke vin på domænets jorder. Markerne er nemlig så stejle og så stenede, at det kræver en absurd mængde hårdt arbejde at opdyrke jorden. Til gengæld byder de på nogle af de ypperste dyrkningsforhold i hele Roussillon; de stejle, sydøst-vendte terrasser er perfekt eksponerede til solen, samtidig med at den allerværste hede om eftermiddagen mildnes af briser fra Middelhavet. Desuden består jordbunden af mager, nedbrudt skifer – perfekt til dyrkning af kvalitetsvin.


Gamle vinstokke


Domaine Boucabeilles marker er overvejende beplantet med de blå druer Grenache, Syrah og Mourvèdre samt den grønne Maccabeu. Alle vinstokkene blev udplantet i 1970’erne, og de har således nået en alder, hvor deres rødder har boret sig så mange meter ned i undergrunden, at de for alvor kan levere topkvalitet. Dyrkningen foregår efter økologiske principper, og Jean Boucabeille blander sig mindst muligt under vinens tilblivelse. Desuden er enhver brug af enzymer, kunstig gær og andre vederstyggeligheder helt bandlyste.

DKK  169,00
Fra DKK  149,00
Spar DKK  20,00
PRISMATCH
Pris pr. stk v/1 stk.  DKK  169,00
Pris pr. stk v/6 stk.  DKK  149,00

Ikke på Lager | Lev. 3-5 hverdage

Se Fragtpriser

92 Point & Sølvmedalje - Decanter World Wine Awards 2019


90 Point - RobertParker.com: "The Grenache-dominated 2016 Monte Nero saw only 5% new oak during its élevage. It's full-bodied and tannic but mouthwatering at the same time. Cherries and garrigue flavors pick up hints of cinnamon and cocoa on the finish."


Guldmedalje - Concours International des Vins Bio


Her er en vin der vil frem! Monte Nero, vinen fra det sorte bjerg, er sammensat af 70% Grenache og 30% Syrah. Vinen er fadlagret 12 måneder på små barriques. I duften byder vinen på den klassiske solmodne Roussillon-næse af bærfrugt og noter af kandiseret frugt, krydderurter og mineraler. Smagen er koncentreret og mættet med intens frugt, som afbalanceres af en flot struktur. En bragende flot vin! Nydes af rummelige glas i op til 10-15 år fra høståret, gerne som ledsager til simremad med oksekød, lam eller godt vildt.


En hjerne som en gnaver


Med Jean Boucabeilles egne ord skal man have ”en hjerne som en gnaver”, hvis man vil give sig i lag med at dyrke vin på domænets jorder. Markerne er nemlig så stejle og så stenede, at det kræver en absurd mængde hårdt arbejde at opdyrke jorden. Til gengæld byder de på nogle af de ypperste dyrkningsforhold i hele Roussillon; de stejle, sydøst-vendte terrasser er perfekt eksponerede til solen, samtidig med at den allerværste hede om eftermiddagen mildnes af briser fra Middelhavet. Desuden består jordbunden af mager, nedbrudt skifer – perfekt til dyrkning af kvalitetsvin.


Gamle vinstokke


Domaine Boucabeilles marker er overvejende beplantet med de blå druer Grenache, Syrah og Mourvèdre samt den grønne Maccabeu. Alle vinstokkene blev udplantet i 1970’erne, og de har således nået en alder, hvor deres rødder har boret sig så mange meter ned i undergrunden, at de for alvor kan levere topkvalitet. Dyrkningen foregår efter økologiske principper, og Jean Boucabeille blander sig mindst muligt under vinens tilblivelse. Desuden er enhver brug af enzymer, kunstig gær og andre vederstyggeligheder helt bandlyste.

Alkohol 14%
Type Rødvin
Producent Boucabeille
Land Frankrig
Område Languedoc-Roussillon
Årgang 2017
Størrelse 75 cl
Druetype Grenache, Syrah/Shiraz
Vin til mad Lam, Oksekød, Ost, Svinekød, Tapas, Vildt
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ